Simply Fabulous Chic

Get the home & lifestyle sparkle!

Your Spot is Hot {with a vintage touch}

Again… a Swedish home tour with lots of vintage touches and an overall white and calm feeling. At least that’s what I get when looking at this house. I found it at the Swedish website Hus o Hem. It is all just lovely decorated, and the Swedish all know so well how to keep their interior so fresh and clean! I couldn’t keep it that clean even if I knew how. Haha!

The coolest thing about the whole house is that it’s got so much light! And it looks very spacious as well. *sigh*

You’ll see that the owners used white everywhere with pops of neutral and bolder colours in their interior. I like that, it looks much more fresh and pretty!

This hallway is open, but how fun and unique it is!

Oh how I love this room for a girl: touches of hot pink with lots of wood, antique pieces and some vintage furniture here and there…

And for a boy this looks just absolutely gorgeous! Why didn’t I think of painting a cute garland on Jules’ wall in his bedroom?!

This is what the house looked like when the owners just bought it… Not so attractive huh?

{images via Hus o Hem

Opnieuw een Zweeds huis in de aanbieding vandaag! Ik weet het, er zijn er al heel wat gepasseerd op mijn blogje, maar toch vind ik het een interessant iets: hoe zij hun huizen zo mooi en licht kunnen inrichten en het toch ook zo proper en mooi kunnen houden, is mij een raadsel. Zelfs al zou ik het weten hoe ik het proper moet houden, dan zou het bij mij zeker niet wit blijven! Haha! Dit huisje vond ik via Hus o Hem, een Zweedse website waar ik regelmatig de inspiratie vind voor mijn blog.

Hierboven zie je een aantal foto’s van het huis. Persoonlijk vind ik de lichtinval, de open ruimtes binnen en het gebruik van oude meubels (opgefrist in een witte kleur) met hier en daar frisse kleurtjes heel mooi gedaan. Wat wil ik dat graag voor in ons toekomstig huis!

Wie weet vinden we wel het huis van onze dromen binnenkort! Ik ga er straks alvast over dromen…

Love… Inge x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a reply

CommentLuv badge