Simply Fabulous Chic - A Fresh New Start - Flowers

Hello my friends!

I know it has been very quiet around here for such a long time. It was with a reason.

For months I have been wanting to change, to do something different. Not only in my own personal life, but also with this blog. I started this blog with the intention to share beautiful homes, things I loved. Decorating was always my thing. I loved changing up some accessories in my home every season, I loved reading home & decor magazines and hoarding them, clipping images and saving all kinds of books and magazines and pictures of my dream home. From when I was a little girl, I had a clear vision on how my dream home looked like.

We have Pinterest now for clipping images, creating the dream interior in our mind and dreaming of our dream home. We have so many blogs who share beautiful home tours, who do it better than me. Ok, confession: I also compared myself too much with other bloggers. But the biggest reason I was so quiet and stopped blogging here was because I wanted to show more of myself here.

This blog didn’t bring me joy anymore. I lost interest. For a long time I was happy with Simply Fabulous Chic. It started in 2010 as my little online playground where I could share and write away, but it wasn’t me anymore. It didn’t feel real to me anymore. It didn’t show enough of myself. I got tired of blogging and felt like I was in a deep rut.

A new direction was very much needed. I played with the thought of quitting this blog for a while. I cried, I got nervous, I laughed, I ignored this blog… When I finally realised I was changed. Decor is still my thing, but I changed deep inside. There are so many other things I love: writing, books, calligraphy, styling, entertaining, yoga, mindful living, lovely quotes, having these deep, about- life- talks with friends, simple beautiful evenings with great food and friends and live more intentional with what I have and the time I have.

Slowly the idea grew to start a new blog. I might not live the most crazy, adventurous life (I’m kind of a homebody) but I want to change up things in blogging. I’ve been doing a lot of work and finally I can tell you I have started a brand new blog and website: www.julesandlouis.com

I wanted to show my two boys, Jules & Louis to show that any dream is doable, if you only work for it. And I also wanted to go after my dream of writing more, opening my webshop with beautiful things I would love to buy for myself, which I’m working on really hard now. I just hope to stay healthy, have a healthy family, travel more, inspire others and maybe someday write a book. But there are only 24 hours in a day and we cannot simply do everything, so I have to pick one at a time and work on my goals step by step.

I hope you’ll join me on my new adventure.

I hope to see you very soon!

Read this post in Dutch after the jump

-

Simply Fabulous Chic - Frisse Nieuwe Start - Plant

Dag lieverds,

Ik weet dat ik héél lang ben weggeweest hier. Het was met een reden.

Maandenlang was ik bezig met het bedenken wat er anders moest met mijn blog. Ik was er simpelweg niet meer zo gelukkig mee. Het maakte me zeker niet meer blij. Er moest wat veranderen, en niet enkel in mijn persoonlijke leven, maar ook met deze blog. Vijf jaar lang was dit mijn kleine, gelukkige online plekje waar ik mooie binnenkijkers van huizen deelde, leuke spulletjes en andere dingen dat me bezighielden, maar eigenlijk liet ik té weinig van mezelf zien. En dat zat me dwars.

Ik was als kind al vaak bezig met hoe mijn droomhuis eruit moest zien, verzamelde magazines, boeken en foto’s van interieur. Maar intussen kwam Pinterest en we kennen allemaal zoveel mooie blogs over interieurs, en bloggers die het veel beter doen dan mij. Ok, ik beken: ik vergelijk mijn eigen kunnen vaak met andere bloggers. Maar mijn punt is: ik wilde het over een andere boeg gooien. Een nieuwe richting uitslaan, een paar veranderingen zouden deugd doen. Ik wilde meer van mezelf tonen in mijn blog. En dat deed ik niet op deze blog. Decor is nog altijd wel mijn ding, maar het zegt niet alles over mij.

Vijf jaar lang was ik echt wel blij met mijn blog, het was mijn klein online plekje waar ik schreef over wat me toen bezighield. Maar mijn blog was de laatste tijd meer een last dan een plezier. Ik speelde zelfs met het gedacht om er gewoon mee te stoppen. Het werd me allemaal wat teveel, mijn fulltime werk, mijn huishouden, en de blog onderhouden. Ik vond en vind bloggen nog altijd heel fijn, maar ik miste focus.

Stilletjesaan begon ik wat te denken over wat me terug blij maakte. Decor en inrichten is één ding dat ik leuk vind, maar er zijn zoveel andere dingen dat ook nog mijn hartje doen zingen: lange, diepgaande gesprekken over het leven voeren met vrienden met lekker eten, kalligrafie, schilderen, reizen, yoga en mindful leven met je tijd en wat je hebt. En nog zoveel meer.

Ik wilde jullie graag laten weten waar ik mee bezig ben geweest de laatste tijd. Eindelijk kan ik jullie laten weten dat ik een gloednieuwe website en blog heb gelanceerd: www.julesandlouis.com

Op die blog en website hoop ik jullie meer inspiratie geef voor iedereen die ook zijn dromen wil volgen. Te tonen hoe je meer creatief kan bezig zijn, hoe je mindful kan leven, mijn gedachten en mooie uitspraken te delen, boeken die ik heb gelezen en goed vond… En ik wil ook graag zeggen dat het mogelijk is om je dromen te volgen, als je maar in jezelf gelooft. Je weet het nooit als je het niet probeert.

Dus ik hoop jullie daar zeker te zien en dat jullie mee mijn avonturen volgen!

2 thoughts on “A Fresh Start

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>